Parties In Line #29

DONDERDAG 19 JULI

U/P, Kelder van Paradiso
Boven is Noodlanding, maar daar hoef je je niets van aan te trekken, tenzij je dat wilt. Beneden gebeurt het. Qua muzikaal talent ten minste. Of het er op de dansvloer ook smooth uitziet, dat bepaal jij.
Line-up: Piro, Det, Courts. Aanvang: 23 tot 04 Entree: €8

Raoulapalouza, Club Up
Hè wat een ingewikkelde naam, maar wat een lekkere line-up. Bass, hiphop, house, een beetje van dit en een beetje van dat, dansbaar verzekerd.
Line-up: Audio Culture, Boston Strip, Cinnaman, Elroy Vanderley. Aanvang: 23 uur Entree: tot 00 uur gratis, daarna €7

 VRIJDAG 20 JULI

Drukpers, Trouw
In de Electronic Beats van dit voorjaar tipt Billy Ray Martin ons op het album fIN van John Talabot. Voor het lezen van deze aanbeveling heb ik nog nooit van de DJ en producer uit Barcelona gehoord. Gelijk maar even checken op Spotify dus, fIN. Het is een geluid dat me direct weer terugbrengt naar de Spaanse stranden, op een goede manier (lees: geen Jordy Bernal en evenmin Café del Mar). Vorig weekend hadden we al het geluk de Spanjaard op Melt! festival te treffen, vanavond draait hij in Trouw. Gaan. Al is het maar om een beetje zomer te voelen.   Line-up: John Talabot, Mano le Tough. Aanvang: 23 tot 05. Entree: vvk €15, deur €17

Ellen Allien & Shinedoe, AIR
Nog een Melt! gezicht in Amsterdam. Ellen draaide de soundtrack van onze laatste vijf uur Melt! Heerlijk was het. We staan liever op de Sleepless Floor (de 24-uurs stage van Melt!), maar de AIR gaat ook vast ondersteboven vannacht. Line-up: Ellen Allien, Shinedoe, Ici Sans Merci. Aanvang: 23 tot 05 Entree: €13

ZATERDAG 21 JULI

Buiten Westen, Westerpark
Next Monday’s Hangover presents: Buiten Westen. Dat het uitverkocht is en de smeekbedes voor kaarten Facebook overspoelen is niet zo vreemd. Grote internationale helden en lokaal talent wisselen elkaar af. Het schijnt droog te blijven dus we hebben er zin an!
Line-up: Beesmunt Soundsystem, Marc Romboy en Max Cooper. Aanvang: 12 tot 23 uur. Entree: Uitverkocht

Animal Language Kafe Rave
JAAAAAAAA! De Kafe Rave is er weer! Wat was het leuk vorige keer. Met zo’n honderd man/vrouw namen we een stuk of wat bruine kroegen in de Nieuwmarktbuurt over. Het circus vertrekt dit keer vanaf de Albert Heijn op de Elandsgracht. Helaas moeten wij de start missen vanwege verplichtingen in het Westerpark, maar een betere after voor Buiten Westen kunnen we niet wensen.
Line-up: Aanvang: 21 uur Entree: gratis

I Love Summer (12 hour edition), Club Home
Oioioi, spaar je energie want de kans is best groot dat je zondagochtend pas om 11 uur Club Home verlaat. Zeg nou zelf, wanneer krijg je in Amsterdam de kans om tot dit tijdstip door te feesten? Zo’n kans moet je grijpen, met beide armen, benen en een flinke bootyshake.
Line-up: O.a. Boys OFF, Melon, La Vondel,  Aanvang: 23 tot 11 uur. Entree: vvk €7,50, deur €10.