Parties In Crime

Van een rockfestival in de provincie via karaokesessie in een gruizige bruine kroeg langs een verkleedfeest op het strand naar een vette rave in een oude loods, Parties In Crime ist dabei! Zonder blikken of blozen vangen zij de sfeer op de gevoelige plaat, pakken zij de meest opmerkelijke quotes van bezoekers en pikken zij tussen de bedrijven door, alsof het niets is, nog even de meest actuele party trends, tips ’n tricks op. Parties In Crime, binnenkort op een dansvloer bij u in de buurt!

Sharon ontpopt zich tot swipe koningin bij het horen van bass die de neusvleugels doet trillen. Luistert off duty naar soul, hiphop en power ballads al dan niet vergezeld door mascotte Wodka Biagiotti. Wordt onhandelbaar bij het horen van de Radetzkymars en zanger Danzel. Hartje: Sepalcure, Jamie XX, The Weeknd, Lykke Li en Azari&III

Maaike krijg je de dansvloer niet meer af tijdens een goede Duitse technoset maar schuwt een blits electro-rockconcert evenmin. Ze verdwijnt huilend in de hoek bij het aanhoren van Shania Twain en Anastacia en is bang voor T-shirts met ludieke teksten. Hartje: Superpitcher, Azari & III, Stephan Bodzin, Maceo Plex, The XX, The Cure.